Wanneer u letsel heeft opgelopen door toedoen van een ander heeft u wellicht recht op een schadevergoeding. Het verkrijgen hiervan is echter niet altijd eenvoudig, bijvoorbeeld omdat de tegenpartij geen schuld bekent of omdat u zelf te weinig kennis heeft van de wetgeving omtrent dit onderwerp. Voor een eerlijke schadevergoeding kunt u Camps Advocatuur inschakelen. Camps Advocatuur heeft specialisten omtrent letselschade in huis die u graag van dienst zijn. De advocaten van Camps zetten zich voor u in, zodat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Camps vindt het daarbij belangrijk goed te luisteren naar het verhaal van de cliënt en samen met de cliënt de diverse mogelijkheden af te wegen om zodoende samen tot de juiste keuze te kunnen komen. Samen werken naar het beste resultaat is een sleutelwoord dat volledig past bij onze werkwijze.

Hoe verkrijgen wij voor u een eerlijke schadevergoeding?

Een schadevergoeding kunt u op diverse manieren verkrijgen. In eerste instantie probeert Camps altijd te bemiddelen tussen de twee partijen die tegenover elkaar staan. Wanneer die bemiddelingspoging de cliënt een schadevergoeding oplevert die in overeenstemming is met het veroorzaakte leed, dan is ons doel bereikt. Deze manier levert u tijd op en is vele malen goedkoper dan alternatieve manieren om de vergoeding te realiseren.

In sommige situaties kan er met een bemiddelingsgesprek echter niet tot het gewenste resultaat gekomen worden. In deze situaties volgt de gang naar de rechter. Door een rechtszaak aan te spannen willen we bereiken dat de aangerichte schade alsnog wordt vergoed door de tegenpartij, zodat u een eerlijke schadevergoeding ontvangt.

De werkwijze van Camps Advocatuur

Camps Advocatuur heeft diverse specialisten in dienst, die niet alleen gespecialiseerd zijn in letselschade, maar ook in bijvoorbeeld familie- en erfrecht. Al onze advocaten hebben zich echter gefocust op één van onze vele specialisaties, waardoor u zeker weet dat de letselschadeadvocaat die u vanuit Camps komt helpen verstand heeft van zaken. Natuurlijk vindt onze advocaat het belangrijk een eerlijke schadevergoeding te realiseren en willen wij hierbij graag onze kennis en ervaring in gebruiken. Echter vinden wij het ook belangrijk dat onze klant inspraak heeft in het proces en wij samen met u kunnen werken naar het beste resultaat waar u tevreden mee bent. Wij adviseren de klant dan ook altijd goed en geven heldere argumenten en voor- en nadelen weer van de te ondernemen stappen. Beslissingen worden samen met u gemaakt, zodat wij nooit uw wensen uit het oog zullen verliezen.

Uw schadevergoeding verkrijgen via Camps

Heeft u recht op een schadevergoeding, maar wilt u graag hulp van een specialist om deze ook daadwerkelijk te verkrijgen? Neem dan contact op met Camps Advocatuur. Wij helpen u graag de schadevergoeding te krijgen waarop u recht heeft, maar beantwoorden natuurlijk ook snel en vakkundig de vragen die u heeft over onze werkwijze, de kosten voor onze diensten en de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Veel antwoorden vindt u op de pagina met veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij of wilt u ons liever persoonlijk spreken? Neem dan contact op via info@campsadvocatuur.nl of door te bellen naar (053) 43 13 772.