Het team

Camps Advocatuur BV is een kantoor met thans twee advocaten dat in aanvankelijk in 2003 is gestart in Enschede en die zich gespecialiseerd hebben in het schade-/verzekeringsrecht (letselschade, bedrijfsongevallen, verkeersongevallen, medische kunstfouten, strafzaken, beroepsziekten, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandigen -AOV verzekeringen-etc. ), erfrecht, sociale zekerheid (oa. WIA, Ziektewet en bijstandsuitkeringen en bestuursrecht).

Wij zijn opgeleid tot specialist en als zodanig ook lid van de specialistenverenigingen LSA (www.lsa.nl) en ASP (www.asp-advocaten.nl) en voor slachtoffer-strafzaken bij Langsz (www.langzs.nl) ingeschreven bij Buro Slachtofferzaken (www.slachtofferhulp.nl) alsook het Internationaal opererende Peopil (www.peopil.com) en de Werkgroep Artsen en Advocaten (www.waa.nl) teneinde ons kennisniveau op peil te houden en collega’s te ontmoeten.

Daarnaast staan wij u graag bij in het sociaal zekerheidsrecht (uitkeringsproblematiek) in tal van andere zaken zoals de WIA, Ziektewet, WAJONG, de bijstand PW, PGB problemen en gezondheidsrechtelijke problemen etc.