Letselschade advocaat

Als u een letselschade advocaat zoekt, klop dan eens aan bij Camps Advocatuur. Bij ons vindt u een advocaat die zijn ziel en zaligheid geeft om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. De letselschade advocaat van Camps Advocatuur probeert eerst te bemiddelen tussen de partijen die tegenover elkaar staan. Daarbij houdt hij uiteraard de belangen van zijn cliënt voor ogen. Bemiddelen wordt daarbij geprefereerd boven een onmiddellijke gang naar de rechter. Dit doen wij om u tijd en geld te besparen. Als de bemiddelingspoging echter een onbevredigend resultaat oplevert start de letselschade advocaat met de klant een gerechtelijke procedure. Natuurlijk gaat dit alles in samenspraak en samenwerking met onze cliënt, zodat u altijd weet welke stappen ondernomen worden en u hier inspraak in heeft.

Wat doet een letselschade advocaat?

Wanneer u fysieke schade heeft opgelopen door toedoen van een ander heeft u vaak recht op een schaderegeling, van allerlei aard. Echter is het soms lastig te weten waar u recht op heeft of wil de tegenpartij niet toegeven aan de gemaakte fouten. Op zulke momenten kan een letselschade advocaat u helpen met de vele kennis en kunde die zij in huis hebben. Deze advocaten zijn gespecialiseerd in zaken waarbij verkeersongevallen of bedrijfsongevallen zijn voorgekomen of wanneer bijvoorbeeld medische kunstfouten van artsen/ziekenhuizen en tandartsen en paramedici zijn gemaakt. Hoewel er grote variatie zit tussen de zaken is het doel altijd om een eerlijke schaderegeling voor de cliënt te realiseren, waarbij bijvoorbeeld moet worden samengewerkt met medisch adviseurs of andere specialisten.

Letselschade advocaat: Camps helpt u verder

De letselschade advocaat van Camps Advocatuur heeft de nodige expertise in huis. Wij hebben al veel zaken behandeld en daardoor een grote hoeveelheid ervaring opgedaan. Wij hebben daarnaast ook een uitgekiend netwerk opgebouwd van andere specialisten die ook graag helpen met hun eigen expertises. Bij Camps Advocatuur zijn twee advocaten full time met deze zaken bezig, zodat u verzekerd bent van een gespecialiseerde letselschade advocaat. Andere advocaten van Camps Advocatuur houden zich onder andere bezig met familie- en erfrecht, zodat ieder zijn eigen specialisme heeft. Camps Advocatuur helpt ook u graag bij het verkrijgen waar u recht op heeft, zodat u een onprettig hoofdstuk uit uw leven voor een deel kunt afsluiten. Dit doen wij natuurlijk altijd door open met onze cliënten te communiceren en goed af te stemmen op uw wensen en de mogelijkheden die wij hierbinnen zien.

Meer informatie over onze specialisten?

Camps Advocatuur is gevestigd aan de Hengelosestraat 559 in Enschede. Als u meer wilt weten over onze letselschade advocaat of Camps Advocatuur in het algemeen dan kunt u de antwoorden wellicht vinden bij de veelgestelde vragen, maar kunt u natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn eenvoudig te bereiken via info@campsadvocatuur.nl of door te bellen naar (053) 43 13 772. Wij staan daarbij open voor uw vragen, zodat u kunt beslissen of het inschakelen van een letselschade advocaat voor u een verstandige stap is. Natuurlijk geven wij u ook graag vrijblijvend meer informatie over de kosten en de mogelijkheden die wij zien in uw specifieke situatie.