Letselschadespecialist

Camps Advocatuur is de letselschadespecialist van Twente, maar niet alleen in Twente, ook daarbuiten staan wij bekend als letselschadespecialist. Onze professionals werken altijd hard om iedere cliënt te geven waarop hij of zij recht heeft: een schadevergoeding die in overeenstemming is met het veroorzaakte leed. Wanneer u bij onze specialisten hulp inschakelt proberen wij eerst te bemiddelen tussen de twee partijen, omdat het voorkomen van een rechtszaak geld en tijd bespaart. Als dit een bevredigend resultaat oplevert is ons doel bereikt. Wanneer de bemiddelingspoging op niets uitloopt volgt de gang naar de rechter. Wij gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat de cliënt schadeloos wordt gesteld. Zoekt u dus een letselschadespecialist? Dan is Camps Advocatuur zeker de juiste keuze.

Letselschadespecialist: strijden voor goed resultaat

Een letselschadespecialist helpt de cliënten wanneer er schade is ontstaan door toedoen van een ander. Bij deze ander kan dan een schadevergoeding verhaalt worden, maar vaak zijn de procedures, rechten en regels ingewikkeld en vergt dit veel specialistische kennis. Wij zijn een letselschadespecialist die knokt voor zijn cliënten en dus helpen wij ook u graag bij het verkrijgen waar u recht op heeft. Natuurlijk zijn wij er ook voor de cliënten die een schadevergoeding zouden moeten betalen, maar vinden dat deze irreëel is of geen schuld hebben aan het leed van de tegenpartij.

Bij Camps Advocatuur is de advocaat ook daadwerkelijk gespecialiseerd in dit type zaken. Wij vinden het van groot belang dat onze advocaten zich kunnen verdiepen in één specifiek type advocatuur, zodat wij onze cliënten meer kunnen bieden dan wanneer wij ons breder georiënteerd zouden hebben. De letselschadespecialist heeft zodoende al jarenlang ervaring met diverse letselschadezaken en heeft veel specialistische kennis in huis over specifieke wetten en regelementen. Naast een letselschadespecialist hebben wij bij Camps Advocatuur ook specialisten andere gebieden, zoals familie- en erfrecht.

De werkwijze van Camps Advocatuur

Camps Advocatuur vindt het van groot belang dat u inspraak houdt wanneer u een letselschadespecialist in de arm neemt. Wij begrijpen dat een zaak starten of een advocaat in de arm nemen een grote stap kan zijn, waarbij het soms lastig is de gevolgen te overzien van de te ondernemen stappen en u soms zelfs het gevoel heeft de controle te verliezen. Bij Camps Advocatuur zijn wij ons hier ten zeerste van bewust en overleggen wij altijd op een open en eerlijke manier met onze cliënten over de diverse mogelijkheden en stappen, en zorgen wij dat wij samen met u de beste keuzes maken. Zo werken wij samen met in plaats van voor onze cliënten en hebben wij in de loop der jaren ervaren dat dit zorgt voor meer klanttevredenheid en betere eindresultaten.

Camps Advocatuur als uw letselschadespecialist?

Het kantoor van Camps Advocatuur is gevestigd aan de Hengelosestraat 559 in Enschede. Wilt u meer weten over onze letselschadespecialist, onze mogelijkheden of over de werkwijze van Camps Advocatuur in het algemeen? Dan vindt u op onze website enkele veelgestelde vragen, waarbij u wellicht direct het antwoord op uw vraag kunt vinden. Wilt u meer persoonlijke antwoorden, die aansluiten op uw specifieke situatie? Dan zijn wij te bereiken via info@campsadvocatuur.nl of kunt u ons direct persoonlijk spreken wanneer u belt naar (053) 43 13 772.